REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Bitcoin zet opmars voort: al meer dan 14.000 dollar waard

EconomieDe bitcoin lijkt niet te stoppen. Afgelopen nacht ging de koers van de virtuele munt in een rotvaart over de 13.000 en zelfs 14.000 dollar. Op een maand tijd werd de bitcoin zo al meer dan 40 procent duurder. De koersstijging trekt ook criminelen aan: vanmorgen raakte bekend dat een bitcoinmarktplaats werd gehackt.

14 reacties

  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Daarom zullen de banken niet bankroet gaan. Het geld dat iemand uitgeeft om een bitcoin aan te kopen blijft bestaan en is niet verdwenen. Als alle bitcoins, 21 miljoen, uiteindelijk berekend zijn en hij gaat ongeveer 25.000 dollar dan heb je nog maar de Belgische staatsschuld.
  • meneer ai

    6 jaar geleden
    Zelfde reacties als enkele jaren geleden, ik word jullie bubbelfantasie moe. In welke stage van de ontkenning zitten jullie? Ik heb alvast een hoop bitcoin en geniet ervan.
  • Raf Vertongen

    6 jaar geleden
    Ik vond 1000 dollar te duur om er nog aan te beginnen . Spijt dat ik nu heb. Is in elk geval een piramidespel van ongeziene omvang. Als ze bitcoin niet snel gaan verbieden zullen banken en overheden failliet gaan want hun geld vlucht weg naar daar
  • David Williams

    6 jaar geleden
    De echte zeepbel zijn de dollar en de euro, leve bitcoin!
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    Het is maar een voorspelling, maar op 17.000 $ zal heel het bitcoin geval instorten. Wie recentelijk gekocht heeft zal er nog lang depressief van blijven.