© Instagram

Gluren bij BV's: Kevin Janssens geeft voorsmaakje van nieuwe film... in bloot bovenlijf

De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Kevin Janssens trok zijn T-shirt uit, Tanja Dexters deed het als Zwarte Piet. Wij bundelen de belevenissen die ze deelden op Instagram graag even voor je.

vwh

Kevin Janssens toont zijn gespierde bast in aanloop naar zijn nieuwe film 'Undercover'. O ja, Tom Waes staat ook op de foto.

 

Sneak Peak ‘Undercover’. Release 2019 @één #trailertrash @tomwaes

Een bericht gedeeld door Kevin Janssens (@kevnjanssens) op

Gert Verhulst kon op 5 december de goedheilig man strikken voor een foto, net toen hij op het punt stond om weer naar Spanje te vertrekken.

 

Hij komt... hij komt...??

Een bericht dat is gedeeld door @gertverhulst op

Presentatrice Evi Hanssen bleef niet lang plakken bij 'De Slimste Mens Ter Wereld', maar dat vindt ze niet zo erg. Dat blijkt uit een knuffelfoto met haar twee zoontjes Scout en Mac. "Gelukkig wel de slimste mama ter wereld", schreef ze erbij.

 

Gelukkig wel De Slimste Mama Ter Wereld ??Dank je voor alle lieve berichtjes ??????

Een bericht gedeeld door Evi Hanssen (@evihanssen) op

Natalia en Alex Callier bereiden zich nu al voor op de vierde liveshow van 'The Voice', vrijdagavond bij VTM. En aan swag zal het hen zeker niet ontbreken... "My homie and me gettin’ ready for liveshow number 4 tonight", staat er bij de selfie te lezen.

Actrice Bab Buelens, die momenteel verder zingt om 'Steracteur Sterartiest' te winnen, lijkt zowaar op Alicia Silverstone in haar jonge jaren. "Feelin' clueless", schrijft ze bij haar kiekje.

 

FEELIN’ CLUELESS. ?? way existential. Happy tueeeesday! X #espritxoc

Een bericht gedeeld door BAB BUELENS (@babmjb) op

De Mol Gilles Van Bouwel zat deze week achter de schermen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' en heeft vriendschap gesloten met Pamuk, de hond van Sammy Mahdi. "Pamuk, dé ster van dit seizoen en blijkbaar ook de inspiratie voor mijn kapsel", schreef hij bij de foto van zijn bad hair day.

 

Pamuk, dé ster van dit seizoen van de slimste mens en blijkbaar ook de inspiratie voor mijn kapsel #dsmtw #itsadogslife #badhairday

Een bericht gedeeld door Gilles Van Bouwel (@gillesvanbouwel) op

Rotweer? Dat deert Lesley-Ann Poppe niet. Ze trekt haar onesie aan en is helemaal klaar om te knuffelen. "Knuffelweer", staat er dan ook in een van haar hashtags.

 

?? #onesie #cuddlingweather

Een bericht gedeeld door ?? Lesley-Ann Poppe ?? (@lesleyannpoppe) op

Tanja Dexters had zo haar eigen manier om de Sint te verwelkomen... als Zwarte Piet.

 

What a great day! Happy Birthday #sinterklaas #thejobisdone #zwartepiet #wiedewiedewiet

Een bericht gedeeld door Tanja Dexters (@tanjadexters) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer