VIDEO: Jockey verliest controle en komt ei zo na onder paard terecht, maar wat er dan gebeurt is te straf voor woorden

3 reacties

  • François Nuyts

    6 jaar geleden
    Elke dag moeten er in vooral deze discipline van de paardensport een aantal paarden het met hun leven bekopen wegens valpartijen die voor het paard het einde betekenen .
  • Hala Madrid

    6 jaar geleden
    Respect!
  • Guy Malfait

    6 jaar geleden
    Prachtige sport. Jammer dat hij In Belgie niet meer zo populair is.
  1. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.
  2. “Raar dat de pers dit verzint”: dartssensatie Littler onthult waar hij zijn vijf jaar oudere liefje dan wél leerde kennen
    8

    “Raar dat de pers dit verzint”: dartssensa­tie Littler onthult waar hij zijn vijf jaar oudere liefje dan wél leerde kennen

    De dartswereld is helemaal in de ban van Luke Littler (17). Eerder deze maand won hij zijn eerste toernooi. Hij klopte Aspinall, Price én Van Gerwen op de Bahrein Darts Masters. Alle dartsjournalisten proberen hem ondertussen te spreken. Bij de Engelse krant The Guardian ging Littler voor het eerst in op een bijzonder uitgebreid interview. “Geen idee wie dat verzon, maar ik leerde mijn vriendin niet kennen via het videospelletje FIFA.”