REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Fransen nemen massaal afscheid van rockheld Johnny Hallyday

Frankrijk neemt vandaag afscheid van rocker Johnny Hallyday, die deze week op 74-jarige leeftijd overleed. Bijna één miljoen mensen gingen naar schatting de straat op, als de kist met het stoffelijk overschot over de Champs-Elysées werd gereden, begeleid door een stoet van honderden motorrijders. Een overzicht.

35 reacties

  • Hector Jaspers

    6 jaar geleden
    Hector Jaspers Willen diegenen die kritiek hebben eens wat respect hebben. Johnny heeft jullie nooit geinterreseerd, enkel om er de spot mee te drijven! Het stond trouwens goed om hem niet goed te vinden. Ik heb hem gevolgd vanaf 1978 en elke liveshow gezien in binnen en buitenland. Merci Johnny , RIP
  • jeff De Boeck

    6 jaar geleden
    In Vlaanderen , Duitsland Nederland Denemarken Zweden Noorwegen Finland Engeland etc etc kent niemand Johnny.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Dat was een meneer, zijn muziek is als een rode draad door ons leven geweven. Hij was een goed man, me zijn fouten zoals iedereen er had. Zijn verdwijning was een schok voor ons, een familielid die je verliest. Als je denkt dat onze onnozelaars van regering hen de Belgische nationaliteit geweigerd hebben !!!!
  • Jacques Pauwels

    6 jaar geleden
    Marie Jolie....u slaat de nagel op de kop....
  • Marie Jolie

    6 jaar geleden
    En dat men hier Johnny Hallyday zijn oorspronkelijke, Belgische, nationaliteit geweigerd heeft... Hier mogen geen Franstalige helden op de voorgrond treden. Zelfs Franstalige muziek wordt op de Vlaamse zenders zo weinig mogelijk toegelaten. Arm Vlaanderen.