AFP
Volledig scherm
© AFP

"Trump kijkt tot acht uur televisie per dag"

De Amerikaanse president Donald Trump kijkt per dag gemiddeld vier uur televisie, en soms zelfs acht uur, voornamelijk naar Fox News. Dat schrijft The New York Times, dat een uitgebreid portret van de Republikein maakte na gesprekken met 60 insiders in het Witte Huis.

34 reacties

  • Francois Troch

    6 jaar geleden
    fons nog een keer
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Zelfs iemand die op den dop staat gaat moeite hebben om 8u tv te kijken dus wat zou Trump daarvoor de tijd hebben! Belachelijk!
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    De onderzoekers van de NYT hebben nog veel meer ontdekt. Volgens haar "insiders" gaat Trump ook nog vijf uur golfen per dag, spendeert hij dagelijks vier uur achter het computerscherm om te twitteren, en belt hij dagelijks twee uur met de Russische president. Verder houdt hij nog drie uur quality time vrij voor Melania en Barron, alsook twee uur voor Ivanka. Het is nu enkel wachten tot Bjorn Soenens onthult dat Trump nooit slaapt.
  • Johan Vancaneghem

    6 jaar geleden
    Onze koning zit gedurende die tijd in de sauna. Ik weet het 'de koning heeft niets te zeggen', maar hij vangt wel het grootste en hoogste wat je in deze gevorderde cultuur kunt ontvangen : briefjes die je kunt inwisselen tegen metalen stukjes met z'n kop erop.
  • Adam Beyer

    6 jaar geleden
    Allemaal dikke zever, ik geloof daar geen bal van. Er zijn constant over heel de wereld individuen bezig die niks anders doen dan Trump zwart te maken, die mensen moeten zich neerleggen bij het feit dat de Amerikanen hem VERKOZEN hebben. Zelf zijn ze zogezegd ultra democratisch maar als er iemand VERKOZEN wordt dat hun niet aanstaat doen ze niks dan boycotten en dwarsliggen. Hypocrieten zijn het.