BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"Wanbeheer" bij bedrijf dat Heizel moet ontwikkelen

BinnenlandHet Rekenhof wijst op wanbeheer bij de Brusselse vennootschap NEO. Dat bericht De Tijd vandaag. NEO is opgericht voor de ontwikkeling van de Heizel-site en de bouw van een winkelcomplex.

22 reacties

  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    @Karel Valgaern. Na het A zeggen moet u nu ook B durven zeggen wat medeplichtigheid en corruptie bij de N-VA betreft. Dus kom nu maar met bewijzen anders zou u wel eens voor de rechtbank kunnen belanden voor dergelijke verklaringen indie ze onwaar zijn. Waarom denkt u moet u hier in eigen naam schrijven?
  • Alexander Meeuws

    6 jaar geleden
    Gevangenis straffen... en wel nu.... Gedaan met de bevolking te bestelen...
  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    Hopelijk heeft deze studie van het rekenhof niet veel gekost. Elke wakkere burger kent dit publiek geheim. Zoals een bekend politicus ooit zei: het is eenvoudiger een roedel honden voorbij een kraam met worsten te leiden dan één socialist voorbij een zak met geld
  • Christian Van der Auwera

    6 jaar geleden
    Karel Valgaern, Dat kan goed zijn ,maar hebt U al bewijzen? Die wil ik dan graag zien.
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    PS: Fraude, verduistering van gelden, omkoping, aanvaarden van geld voor leveringen aan de staat, geld in eigen zak steken van de armsten onder ons, zelfs moord, en nog steeds stemmen er mensen op die rode barak. Hoe marginaal moet je zijn? En de andere partijen vinden dat allemaal normaal want er komt geen cordon tegen deze partij. Er is trouwens nog niemand voor gestraft.