EPA
Volledig scherm
© EPA

Man heeft "geniaal idee" en steelt Social Security number van Trump

Buitenland"Een geniaal idee", dacht Jordan Hamlett (32) uit Louisiana toen hij met de persoonlijke gegevens van Trump probeerde in te breken in de belastingsserver van de Amerikaanse overheid. Zo wilde hij eindelijk de beruchte aangifte van Trump openbaar maken. De man riskeert nu vijf jaar cel en een fikse boete.

18 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Niet alleen zijn schulden zouden daarmee in het vizier komen, maar ook wié zijn schuldenaren zijn. Van al zijn verbroken verkiezingsbeloftes vind ik dit wel de ergste.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    "Waarom is dat verdacht? Het is zijn recht om dat voor hem te houden. Zouden jullie iets doen dat jullie zelf kan schaden?" schrijft hier iemand. Die is er dus ook al zeker van de Trump niet recht in zijn schoenen staat.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Respect voor die man dat hij het geprobeerd heeft. Trump maakt zijn belastingaangiften niet publiekelijk omdat hij weet dat de dag erna ten eerste hij gezichtsverlies zou lijden betreffende zijn status als zakenman, en ten tweede dat de impeachment procedure zou worden ingezet. De Trump aanhangers zullen er wel weer een leuke onsamenhangende uitleg voor hebben waarom hun idool deze aangiften niet vrijgeeft zoals het iedere president betaamt.
  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    amaai , die belastingen van trump, da moet een vrezelijk staatsgeheim zijn ... niemand mag weten hoeveel hij betaalt , of terugkrijgt ... waarschijnlijk is zijn rijkdom veel kleiner dan hij beweert
  • Jan Van Leive

    6 jaar geleden
    Een privédetective en VOOR de verkiezingen ,in opdracht van wie zou die wel werken ,op eigen initiatief ? Wie gelooft zoiets nog ,die vent wist ook wel wat de gevolgen zouden zijn ,en dat gratis doen ? Hopen dat zijn opdrachtgever president wordt , het geld binnenrijven en verdwijnen dat was het plan , maar...........