Vertommen
Volledig scherm
© Vertommen

"Weyts moet dierenasielen financieren"

CD&V vindt dat Vlaams minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) de 120 dierenasielen moet financieren. Die zijn wanhopig op zoek naar geld omdat de provincies hen niet meer subsidiëren en Vlaanderen die taak niet heeft overgenomen.

16 reacties

  • François THIJS

    6 jaar geleden
    Eerst het openhouden van het in opspraak geraakte legkippenbedrijf Pyfferoen in Wingene en nu dit. Bert Weyts zijn masker als grote dierenvriend valt stilaan af. En waarom je moet betalen voor de dieren van iemand anders? Omdat er grenzen zijn aan menselijk egoïsme en kortzichtigheid.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    nee mensen moeten nadenken voor ze een dier aanschaffen en ander NIET DOEN zomaar dumpen in asielen!!!
  • Geraldine Marcelis

    6 jaar geleden
    Dierenasielen niet meer financieren is ook dierenmishandeling!!!
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Die asielen werden vroeger gesubsidieerd door de provincie. Die hun werking en middelen worden afgebouwd. De Vlaamse overheid weigert sommige taken met de vrij gekomen middelen over te nemen. Dat is dus een platte besparing op de kap van onschuldige weerloze dieren. De dierenliefde van den Ben is dan een pose uit electoraal belang.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Als er een voetballer zijn dikke teen zeer doet krijgt hij meer attentie in de krant en de journaals dan deze mensen die hun hart en ziel inzetten om achtergelaten dieren te verzorgen.