ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Ongezien: Anouk stuurt twee Voice-deelnemers naar huis. "Ik vond het een beetje saai"

Zangeres Anouk heeft vrijdagavond voor een ongezien moment gezorgd in de geschiedenis van 'The Voice of Holland'. Na de battle van haar teamleden Nikita Pellencau (18) en Nina ten Kate (20) vond ze geen van beide genoeg voor de volgende ronde en dus stuurde ze hen allebei naar huis. 

20 reacties

  • peg waelput

    6 jaar geleden
    Zeker geen fan van Anouk
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Ze heeft volkomen gelijk !
  • Kelly Verlinden

    6 jaar geleden
    Zouden ze in België ook beter doen. Enige reden dat Luca er nog inzit is omdat ze een meisje is van 16 want zingen kan ze echt niet en ze had in het begin al naar huis gestuurd moeten worden. Maar ja, met de technologie van vandaag moet men niet meer kunnen zingen, als men er maar mooi uitziet en makkelijk manipuleerbaar is om goed te verkopen.
  • Stefanie, Fanny Verhuysen

    6 jaar geleden
    Ja Anouk-kriticasters, Waylon die kan pas zingen hé, ik kijk nu al uit naar het E-festival, lol.
  • VIVIANE bastenie

    6 jaar geleden
    Wat heeft het voor doel om die wedstrijd te winnen ? want wie hoort er over 1 jaar nog van ??deze programma's zijn louter gemaakt voor de kijkcijfers,daar draait alles om.Er zijn er die Anouk bekritiseren, zijn onze juryleden hier in Belgie dan zo vakkundig ??En Michael van gansbeke haat alle Nederlanders,waarom ? het zijn net zo een mensen als ons ,ik kan het weten ik heb er jarenlang gewoond en kon goed opschieten met de plaatselijke bevolking ,en vond ze niks arrogant of wat dan ook .