Rebekah Pendley stuurde het bericht naar een medestudente.
Volledig scherm
Rebekah Pendley stuurde het bericht naar een medestudente. © Twitter

“We kennen elkaar niet, maar ik denk dat ik je vriend in de bib heb gezien met een ander”: studente beschouwd als heldin na wat ze doet voor ander meisje

Het Leukste van het WebEen Amerikaanse studente wordt als heldin beschouwd na wat ze deed voor een meisje dat ze niet kende maar net als zij aan de universiteit van Texas in San Antonio studeert. Rebekah Pendley was in de bib toen ze opeens de vriend meende te zien van Jasmine Rios, die ze al een tijdje volgde op sociale media. En hij kon niet van een ander meisje blijven.

71 reacties

  • Mich elle

    6 jaar geleden
    schandalig wat een reacties er binnenkomen. bemoeizuchtig? dit is inderdaad geen leuk nieuws (moest het waar zijn natuurlijk). maar ik zou het ook graag weten.. voor hetzelfde geld zou dit anders nog jaren doorgegaan zijn. dan blijft ze bij een persoon die haar niet waardig is, en kan ze haar ware geluk niet vinden. dit verzwijgen is iemands toekomst tegenhouden (vind ik persoonlijk.)
  • Maeng Saab

    6 jaar geleden
    Wat een moeial. Dat wijf zou beter met haar eigen zaken bezig zijn in plaats van spioneren en gluren en klikken op basis van zeer twijfelachtige informatie. Dat ze tussenkomt bij een verkrachting of overval, maar van legale zaken waarvan ze de achtergrond niet kent moet ze zich niet bemoeien. Ik kan direct uit mijn hoofd verschillende realistische scenario's bedenken die perfect onschuldig zijn maar die jongen in de problemen kon brengen.
  • fer brion

    6 jaar geleden
    1984 is een roman van Orwell, niet Huxley.
  • Arne Damman

    6 jaar geleden
    Als ze zich er echt wil mee bemoeien, had ze beter gewoon naar die gast geweest en gezegd: hey jij bent toch het lief van x, als jij binnen de week niet opbiecht dat je haar aan het bedriegen bent, dan doe ik het. Dan geef je de relatie tenminste nog een kans, en in dit geval ging ze dan direct geweten hebben dat ze verkeerd was. Maar ja, dan krijgt ze natuurlijk zelf geen aandacht genoeg he ;-)
  • Gino Dwornikowski

    6 jaar geleden
    heldin? moeit u eens met uw eigen zaken.