DG
Volledig scherm
© DG

Vlaams Playboymodel is alles kwijt nadat ze uit VS werd gegooid: "Maar om geld vragen? Nooit!"

Wat haar grote 'American Dream' moest worden, is voor de Vlaamse Debby Gommeren (29) uitgedraaid op een regelrechte nachtmerrie. Het model werd in Amerika tegenhouden aan de grens met Mexico, en werd stante pede op het eerste vliegtuig richting België gezet. Ze doet er nu alles aan om een nieuw paspoort te bemachtigen, om zo snel mogelijk weer op een vliegtuig te stappen. 

21 reacties

  • geert noels

    4 jaar geleden
    Dankzij Trump is USA een hellhole aan het worden, enkel nog geschikt voor obese, drugsverslaafde, wapengekke, en xenofobe mensen.
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Die kan het vergeten om ooit nog in Amerika te wonen en te werken. Op vakantie nog wel, binnen 5 jaar, met veel moeite. Maar daar is het dan ook mee gezegd. Ik geloof dit verhaal trouwens niet. Je kunt niet zomaar naar de VS trekken en beslissen om daar gaan te wonen en te werken. Dat gaat niet zonder veel hulp van binnenuit.
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    tja, een overijverige ambtenaar kan genoeg roet in het eten gooien, als zij de indruk hebben dat er iets fout is, is hun oordeel denk ik al voldoende om iemand uit te wijzen en zolang je geen staatsburger bent is dat volgens mij geen probleem. uitgereikte visums kunnen immers worden ingetrokken ook al waren ze legaal bekomen. Gezien ze fotoshoots in het buitenland doen, kan ze daar toch nog altijd aan deelnemen, vanuit belgie dan ipv vanuit VS, een beetje moeilijker maar gaat ook.
  • Joseph Van Gool

    6 jaar geleden
    Ja jongens dit is er weer een met een serieus stuk af. Die moet eens goed nagezien worden volgens mij.
  • Patrick Weyers

    6 jaar geleden
    In antwerpen is er nog plaats in het schipperskwartier.