© Facebook Yevette Vasquez

Single mama heeft geweldige oplossing voor ‘papa-dag’ op school

Het is de realiteit voor veel kinderen dat ze opgroeien in een gezin waar niet én een mama én een papa deel van uitmaken. Toch blijven veel scholen hardnekkig vasthouden aan een mama- en papa-dag. Dat was wat ook de jonge Elijah overkwam in zijn school in Texas toen er een ontbijtmorgen 'Donuts with dad' werd georganiseerd. Zijn alleenstaande moeder Yevette besloot echter op een wel heel originele manier te maken dat haar zoon toch een fijne morgen had.

flb

Het zal je maar overkomen, de parking van de school oprijden en merken dat er heel wat auto's meer dan anders voor de schoolpoort geparkeerd staan. Net te laat heb je door dat het die dag 'Donuts with dad' is, een ontbijtactiviteit voor de kinderen om samen met hun vader bij te wonen. Het overkwam de alleenstaande moeder Yevette Vasquez en haar zoon Elijah. In plaats van de jongen alleen de school in te sturen, reed ze echter naar huis, zocht een mannelijke outfit uit, plakte een snor op en vertrok terug naar school.

Yevette deelde op haar Facebook de foto's van het avontuur. Haar verhaal gaat ondertussen flink viraal. "Ik weet dat andere kinderen daar zien met hun vader niet makkelijk is voor hem, maar dat is het leven. Het minste dat ik kan doen, is alles uit de kast halen om hem te doen glimlachen, dus dat doe ik ook", vertelt ze.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer