CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy.
Volledig scherm
CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy. © Photo News

Eric Van Rompuy zeer hard voor N-VA en Francken: "De premier heeft hem al paar keer moeten terugfluiten, maar die man trekt er zich niets van aan"

Straffe taal van CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy in 'De Ochtend' op Radio 1. Daar werd hem gevraagd naar zijn visie over het Zomerakkoord en de teruggestuurde Soedanezen die in eigen land gefolterd zijn. Vooral staatssecretaris Theo Francken (N-VA) moest incasseren. "Wat Francken doet: not in my name. De premier heeft hem al een paar keer moeten terugfluiten, maar die man trekt er zich niets van aan."

262 reacties

  • marc de peuter

    6 jaar geleden
    Erik.de pastoor.de redder van kind en gezin.de man zonder arco aandelen.de man die niet naar europa mocht.hij die in het zonienwoud vlaamse liederen zingt.sprak.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Heb toch een beetje medelijden van Rumpuy! Die man waarover je het hebt stond achteraan in de rij toen ze het verstand hebben uitgedeeld! Wees een beetje barmhartig! T is kerst! Ge moet ver eens op toezien, als Francken zich gaat verkleden voor kerst zal hij weder met zijn kostuumke van de SS op de proppen komen en denken van zichzelf dat hij Santaclaus is!
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Eric "wie" zit die in de politiek , wat doet die ,betalen wij die ook ?
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Van Rompuy heeft dit een paar dagen geleden gezegd en lap hij heeft weeral eens gelijk. Het is altijd wat met Francken. Die man kikt op ambras en begint nu ook te liegen het maakt hem dus totaal ongeschikt voor zijn job. Enige juiste oplossing = ontslag.
  • nabuco donosor

    6 jaar geleden
    Misschien is er nog plaats voor u als misdienaar want in de politiek hoort u niet meer thuis.