.
Volledig scherm
. © Sam Ooghe

Fietser sterft bij aanrijding in Oostakker

Een fietser is rond het middaguur omgekomen bij een zwaar ongeval in Oostakker. De chauffeur, een Nederlander, was als toeleverancier op weg naar Volvo.

22 reacties

  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    De ingenieurs die deze rotonde hebben uitgevonden, moeten voor de rechtbank gedaagd worden. Waren waarschijnlijk zwaar gebuisden. Is gewoon een rotinfrastructuur daar.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Just in time. Schaf dat af.
  • philippe dhossche

    6 jaar geleden
    Oh Dirk... Hier word ik heel stil van... Zo onrechtvaardig... Jij lieve, altijd glimlachende man... Sterke aan familie en vrienden...
  • Joyce Willemsen

    6 jaar geleden
    Ik wil de familie sterkte wensen. Ik wil even op een aantal mensen reageren. Ik ken de meneer die heeft gereden. Ook al heeft hij er wettelijk geen schuld aan. Hij is compleet ingestort en is helemaal de weg kwijt. Hij reed niet te hard. Hij heeft geen alcohol of drugs gebruikt. De bestelwagen mag deze aanhanger gewoon trekken. Het is een vreselijk ongeluk die vele levens nu op zijn kop gooit en het nooit meer hetzelfde zal laten zijn.
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Een ongeval is rap gebeurd!even verstrooid en lap?gelukkig zonder vluchtmisdrijf maar wel een dode!en ja de auto in fout maar de infrastructuur is of laat de wensen over,RIP