© ss

Dit zijn de zes vreemdste seksblessures die dokters ooit gezien hebben

Experimenteren in de slaapkamer kan wel eens fout gaan. Daar kunnen spoedartsen van meespreken. In het tijdschrift Men’s Health vertellen ze over de vreemdste seksblessures die ze ooit gezien hebben.

nadb

Pikante saus

Spoedarts Gabe Wilson, Texas: “Ik heb ooit een vrouw behandeld met brandwonden in haar genitale streek. De oorzaak? Haar partner had haar oraal bevredigd onmiddellijk nadat hij een gerecht met pikante saus had gegeten. En die saus had tot brandwonden geleid.”

Vreemde objecten

Plastisch chirurg Joshua Zuckerman, New York: “Toen ik nog op de algemene chirurgie werkte, ben ik enkele keren gebotst op ‘unieke’ voorwerpen in het rectum. Eén keer heb ik een roze softbal moeten verwijderen bij een patiënt. Een andere keer ging het om een nogal grote aardappel...”

© ss

Knetterende snoepjes

Spoedarts David Meyers, Californië: “Op deze spoedafdeling is ooit een vrouw binnengekomen met een zeer oncomfortabel gevoel in haar vagina. Ze kon zelfs niet stilzitten, alsof ze dringend naar toilet moest. Pas nadat ik enkele testen had uitgevoerd, vertelden de patiënte en haar echtgenoot wat er gebeurd was.”

“Het koppel had voor het eerst sinds de geboorte van hun kind een romantische avond samen gehad. Om dat te vieren, hadden ze geëxperimenteerd met pop rocks, knetterend snoep. Maar toen haar echtgenoot haar oraal aan het bevredigen was, waren de snoepjes meteen hevig beginnen te knetteren. En dat had pijnlijke irritatie, zwellingen en een brandend gevoel veroorzaakt.”

De telefoonpaal

Uroloog Robert Hartman, Illinois: “Een straatveger was met een gebroken penis op de spoeddienst beland. Zijn vrouw was meegekomen en vertelde dat hij tegen een telefoonpaal was gelopen. Dat was althans wat haar echtgenoot haar verteld had.”

“Maar ik wist natuurlijk dat je een penis slechts op enkele manieren kunt breken. Daarom vroeg ik de vrouw om de kamer even te verlaten. Pas dan gaf de patiënt toe dat hij zich bezeerd had tijdens een vrijpartij met een prostituee. Zijn vrouw is de waarheid nooit te weten gekomen. En de man is volledig hersteld van zijn blessure.”

Beugel

Uroloog Robert Hartman, Illinois: “Ook het verhaal van een jonge student is me altijd bijgebleven. Hij was met een ernstig gezwollen penis op de spoeddienst beland. Zoiets had ik nog nooit gezien. Hij had zelfs een aantal kleine schaafwonden.”

“Na enige tijd gaf de jongeman toe dat een meisje met een beugel hem oraal bevredigd had. De beugel had zijn penis opengesneden en de bacteriën hadden de wonden geïnfecteerd. Gelukkig raakte hij er van af met de nodige antibiotica.”

Lord of the Rings

Uroloog Robert Hartman, Illinois: “Een zestiger met erectieproblemen had na een zoektocht op het internet beslist om zijn probleem op te lossen door een ring over zijn penis te schuiven. Geen penisring, maar een trouwring. Daardoor kon zijn bloed niet meer pompen en was zijn penis volledig opgezwollen.”

“Nadat het lokale brandweerkorps niet kon helpen, ging ik zelf aan de slag met een cirkelzaag. De ring werd er helemaal gloeiend oranje van. Zoals in Lord of the Rings… maar op een penis. Uiteindelijk is het op die manier gelukt en kon de man volledig herstellen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer