Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jambon verdedigt partijgenoot Francken na Soedan-affaire: "We blijven allemaal mensen"

Vicepremier Jan Jambon (N-VA) neemt het op voor zijn partijgenoot Theo Francken, nadat die afgelopen week in de problemen was gekomen. "Francken is vaak de kop van Jut, hij wordt belaagd door mensen. We blijven allemaal mensen", zegt hij in de studio van VTM Nieuws.

137 reacties

  • jan arnouts

    6 jaar geleden
    We blijven indd allemaal mensen. Dan zijn terroristen ook mensen en moeten ze volgens jambon ook een fout kunnen maken en een 2de kans krijgen. Dikke zever natuurlijk. Iemand met een voorbeeldfunctie kan zich geen fouten permitteren mr de minister. En al zeker niet als hij zijn regering voorliegt. De premier moet zijn verantwoordelijkheid opnemen.
  • Guido De Roeck

    6 jaar geleden
    Ook de uitgewezen Soedanezen en alle vluchtelingen blijven allemaal mensen, mijnheer Jambon.
  • walter verkest

    6 jaar geleden
    Plots zijn onze top ministers maar gewone mensen ???? als het hen uitkomt !! bende hypocrieten .
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    Herman Janssens,ik heb op 25 jaar arbeid meer afgedragen aan de staat dan iemand met dagdienst op 40 jaar tijd.Dat ik nu en al jaren geld verdien met de beurs maakt sommigen blijkbaar jaloers.En ja,ik heb een salon.Nee,ik stem niet op SPa.Nee,ik ben niet degene die bij het aanhoren van politici, het hetzelfde gevoel krijgt als het inslikken van een blauw pilletje.Jij blijkbaar wel.Werk ze.
  • Yannick V

    6 jaar geleden
    Tom faes, u hebt een linkse partijkaart zo blijkt. Neem anders enkele vluchtelingen in uw huis op uw kosten daar kan u toch niet tegen zijn? Al dit linkse gedoe helpt alleen maar dat extreem rechts meer stemmen gaat krijgen, is dat beter dan?