Afgewezen vluchtelingen demonstreerden deze week in Degendorf tegen het terugsturen naar landen van afkomt. 'We zijn vluchtelingen, we zijn geen vijanden'.
Volledig scherm
Afgewezen vluchtelingen demonstreerden deze week in Degendorf tegen het terugsturen naar landen van afkomt. 'We zijn vluchtelingen, we zijn geen vijanden'. © Armin Weigel/dpa

Ruim helft asielzoekers in Duitsland leeft van uitkering

Duitse steden en gemeenten luiden de noodklok: de beoogde integratie van vluchtelingen stokt. Van het miljoen mensen dat twee jaar geleden van bondskanselier Merkel naar Duitsland mocht komen, leeft meer dan de helft van een uitkering. 

42 reacties

  • Guido Verbist

    6 jaar geleden
    Dat was toch wel te voorspellen zeker?Opgelet het neemt zeker nog toe,en weer weet de politiek van niets?Bij ons zeker niet beter nu noch in de toekomst.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Zullen met zijn allen misschien tot ons 80jaar blijven werken voor ons pensioen want wij werken en krijgen nooit niks!!!!
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Vol van "verwondering" vernemen dit nieuws en we worden er helemaal niet steriel cynisch van Fluppe.
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    En in BelgiË 73% maar dat mag niet geweten zijn.
  • Juan Nogales

    6 jaar geleden
    Ja ben geen voorstaander op vluchtelinge bij ons op te vangen maar ze laten doppe is zeker ook geen goed idee want da brengt ons niets op laten werken dan hebbe wij er ook nog iets aan werken is minder criminaliteit meer koop kracht enz maar 1 ding is de absulute ze moeten de taal machtig zijn waar ze hun tweede huis hebbe zoniet buiten ermee