Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Meisje (3) verzamelt duizenden volgers met make-upvideo’s, maar kritiek op haar leeftijd is verschroeiend

BuitenlandDe moeder van een Amerikaans meisje van 3 jaar dat op Instagram duizenden volgers weet te bekoren met haar make-upvideo’s, ligt onder vuur. Nadat een van de video’s van Liriana viraal ging, liet de kritiek niet op zich wachten. Want niet iedereen bleek het opzet zo schattig te vinden. “Ze is hier veel te jong voor, laat haar tekenen, zwemmen of piano spelen”, klonk het onder meer.

17 reacties

  • Laura Van den Wijngaert

    6 jaar geleden
    Ieder meisje gaat ooit met make-up bezig zijn sommigen vroeger dan de andere en ik was ook ongeveer 3/5 jaar dat ik aan mijn moeder haar kop zeurde voor lippenstift op te doen ofzo dus laat het kind zijn zoals het is ik zie hier niks slecht in
  • Gilbert Dejonghe

    6 jaar geleden
    De appel valt niet ver van de boom .Als ge de foto van de moeder bekijkt zie u het al ,ze is zelf een poeder doos en alle putten zijn opgegoten met smeer.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Welk kind deed die niet beetje make up of nagellak schoenen vd mama aandoen maar je moet dit niet uit de hand laten lopen of constant doen!
  • Dirk Van den Heuvel

    6 jaar geleden
    Zo zie je maar weer dat die vrouwen alleen maar begaan zijn met hun uiterlijk. En blijkbaar beginnen ze er vroeger en vroeger mee. Geen of een verkeerde opvoeding geven aan hun kind, is de maatstaf tegenwoordig. Arme maatschappij !
  • David Bakker

    6 jaar geleden
    @ mustafa, nee, makeup dient niet voor seksuele aantrekking. Velen gebruiken het gewoon om er mooi uit te willen zien. Of zijn de kleren die jij aandoet ook enkel voor aantrekkelijk te lijken? En een kind van 3 kan zichzelf nooit seksualiseren, die kennen dat concept niet. Dat gebeurd door mensen als jij die dat label erop plakken. En dat is maar 1 stap verwijderd van pedofiel zijn.