Trump met zijn voormalige campagneleider Corey Lewandowski.
Volledig scherm
Trump met zijn voormalige campagneleider Corey Lewandowski. © afp

Trumps ex-campagnemanager Corey Lewandowski beschuldigd van aanranding

De Amerikaanse zangeres Joy Villa, die de politiek wil instappen, heeft de voormalige campagnemanager van president Trump beschuldigd van aanranding. Villa belde de politie nadat Corey Lewandowski haar "extreem hard" op haar achterwerk geslagen zou hebben. 

2 reacties

  • Jean West

    6 jaar geleden
    Den Bil deed wel wat anders en daar werd er zo geen drama van gemaakt.
  • luc Vanessa

    6 jaar geleden
    hij heeft een goeie leermeester !
  1. Ervaring in Syrië en bedreven in desinformatie: dit is de generaal die Oekraïne met chemische wapens belaagt
    PREMIUM
    7

    Ervaring in Syrië en bedreven in desinforma­tie: dit is de generaal die Oekraïne met chemische wapens belaagt

    De Amerikaanse autoriteiten betichten Rusland nu formeel van het gebruik van chemische wapens in Oekraïne. En ze openbaren ook wie daar volgens hen mee bezig is. Het blijken boswachters te zijn die stropers werden. Want het is een legereenheid die officieel alleen maar dient om de eigen soldaten tegen die wapens te beschermen. Ze wordt geleid door luitenant-generaal Igor Kirillov. Die was ook al in Syrië actief. Wat deed hij daar? En waarom schreef hij in een vakblad over stiekeme testen in een Californisch lab? “Ze experimenteren daar met het coronavirus.”
  2. KIJK. Heldhaftige politieagenten kunnen 8-jarig meisje redden uit brandend appartement

    KIJK. Heldhafti­ge politie­agen­ten kunnen 8-jarig meisje redden uit brandend apparte­ment

    Het Henderson Police Department in Nevada heeft een 8-jarig meisje kunnen redden uit haar woonplaats waar een brand woedde. Bij aankomst ziet de politie hoe de ramen van het appartement al verbrijzeld waren en er rook en vlammen uit het appartement kwamen. Volgens informatie van de agenten zitten binnen een kind en haar moeder vast en dus besluiten ze het appartement binnen te gaan. Eenmaal binnen wordt een 8-jarig kind al snel aangetroffen. Het meisje is duidelijk overstuur en roept de hele tijd om haar moeder. Uiteindelijk worden nog twee honden gered uit het appartement. Voor de rest blijkt er niemand aanwezig.