© DBA

Alle oude en nieuwe K3’tjes bij boekpresentatie Josje, behalve...

Begon u zich al af te vragen waarom Josje Huisman (30) ineens weer alomtegenwoordig is? De reden is dat ze een boek te promoten heeft. Gisteravond was Josje het stralende middelpunt van de lanceerparty in de pop-up Gould Bar in de A-Tower in Antwerpen waar ze #Dresscode Josje voorstelde.

jr

“Geen stijlbijbel, maar een inspiratiegids”, aldus Josje. “Ik vind het zelf heel plezierig om te experimenteren met kleding en accessoires en wie weet brengt het boek anderen wel op ideetjes.”

Josje had een aantal collega-BV’s uitgenodigd, onder wie ook Hanne, Marthe en Klaasje en hun manager Kristel Verbeke, Josjes oud-collega bij K3. Die zou volgens de roddels Josje meteen na het laatste K3-optreden in mei van dit jaar ontvolgd hebben op Instagram, maar daarover kan Kristel kort zijn: “Je moet niet alles geloven wat er gezegd en geschreven wordt. De sociale media zijn niet het echte leven, anders was ik bevriend met Beyonce.”

Toch werd het geen complete K3-reünie, want Karen ontbrak op het appel. Josje liet het niet aan haar hart komen en schitterde in een prachtige fuchsia jurk die speciaal voor haar ontworpen werd door niemand minder dan Tim Van Steenbergen. “Ik was blij als een kind toen ik de jurk zag”, zei Josje. “Tim is bekend om z’n mooie drapages en die roze tule, dat ben ik dan weer helemaal. Toen ik uit die chique auto stapte daarnet en ik al die fans zag staan wachten, had ik het gevoel dat ik ging trouwen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER