belga
Volledig scherm
© belga

Bestuurder spoorloos na botsing in Brussel

Een bestuurder is onvindbaar na een botsing met een andere wagen in Brussel. Het ongeval gebeurde op de tramsporen aan de Haachtsesteenweg, waardoor het tramverkeer een tijdlang stil lag  tussen Verboekhoven en Sint Maria. 

9 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    De bestuurder kan ook in een zinkgat zijn terecht gekomen.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Met de nieuwe Volvo’s kan dit niet meer.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    Trumpf zal toch gelijk hebben , wat een hellegat , stel u voor dat je daar woont , harakiri
  • Eddy van Dorst

    6 jaar geleden
    Hoeveel zouden er daar zonder rijbewijs zijn.En de regering slaapt rustig verder
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Waarschijnlijk weer eentje zonder rijbewijs of verzekering. Dat blijkt niet nodig te zijn voor sommigen.
  1. HET RAPPORT. Hoe is het met onze belastingen gesteld en met jouw pensioen? Zo presteerden de federale ministers de afgelopen 3,5 jaar

    HET RAPPORT. Hoe is het met onze belastin­gen gesteld en met jouw pensioen? Zo presteer­den de federale ministers de afgelopen 3,5 jaar

    Hoe presteerde de regering-De Croo de afgelopen 3,5 jaar? Om een volledig overzicht te krijgen wikken en wegen onze politieke journalisten Fleur Mees en Isolde Van den Eynde het beleid van de federale regering en geven ze elk belangrijk departement een uitgebreid rapport. Wie haalde er een buis, wie haalde het met de hakken over de sloot en hoe deed premier De Croo het? Hoe is het met onze belastingen gesteld en met jouw pensioen? Van de (weinige) uitblinkers over de ‘zesjes' tot de vier gebuisden: bekijk de rapporten hieronder in detail.
  2. Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?
    PREMIUM

    Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?

    Gilbert Bécaud kwam er ooit optreden en zelfs Arnold Schwarzenegger kwam naar het pretpark dat 60 jaar geleden de naam kreeg van wijlen koning Boudewijn. Vandaag staat de fontein droog, ziet een vader zijn kind liever niet in het onhygiënische ballenbad springen en hangt er een muffe geur. “Wij waren zo teleurgesteld dat we ons geld teruggevraagd hebben. En het strafste: we hebben het nog gekregen ook”, vat een lezer het verval samen. Hoe is het ooit zo ver kunnen komen met het ooit o zo mooie park? Had het anders kunnen lopen als die éne beslissing niet werd genomen? Wij gingen op pad. En kwamen YouTuber Acid tegen.
    Brugge