© Instagram

Een kus op de mond? Mama deelt innige foto met dochter en bijt van zich af

Ex-voetballer David Beckham kreeg afgelopen zomer kritiek omdat hij zijn dochter Harper een kusje op de mond gaf. Die mediastorm is de reden waarom de Australische mamablogster Stevie Niki een gelijkaardig kiekje aanvankelijk niet wilde delen, maar ze deed het toch om een statement te maken.

vwh

“Een van mijn eerste gedachten toen ik op het punt stond om deze foto te delen, was dat er in het recente verleden veel rond een gelijkaardig kiekje van David Beckham en zijn dochter te doen was. Maar hoe triest is het eigenlijk dat ik hieraan denk? Hoe is het toch mogelijk dat ik het delen van een spontaan kiekje zo in vraag stelde en dat een tijd geleden iemand werd onderuit gehaald omdat hij een liefdevolle foto deelde?”, zegt de mama.

“Het is gek waar we vandaag door moeten als ouders met al dat belachelijk maken, vaak van andere ouders. Als je niet eens je eigen kind mag kussen of affectie mag tonen zonder op de vingers getikt te worden, dan leven we in een trieste wereld. Ik moet echt diep nadenken om me te kunnen voorstellen wat er zich in sommige mensen hun hoofd afspeelt en wat hen een signaal geeft dat je eigen kind kussen ongepast is.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Ik zit verveeld met het feit dat mijn foto nu deze tekst als onderschrift heeft, want ik zou me eigenlijk helemaal niet moeten verdedigen. Hoe dan ook: ik hou van mijn kleine, wilde meid. Dat is het enige bijschrift dat ons kiekje nodig heeft.” Het is duidelijk dat Stevie’s bezorgdheid een gevoelige snaar raakt. Onder de foto lopen de reacties binnen van ouders die de mening van de mamablogster delen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer