BELGA
Volledig scherm
© BELGA

En plots zijn de rollen wéér omgedraaid: Van Aert zet Van der Poel op anderhalve minuut in Bredene

VeldrijdenWout van Aert heeft de Brico Cross in Bredene gewonnen. De wereldkampioen haalde het na een uitgewaaide wedstrijd met meer dan één straat voorsprong op Mathieu van der Poel. De Nederlander had door een aanrijding met een paaltje wel te kampen met materiaalpech. Quinten Hermans strandde op de derde plaats.

101 reacties

  • roger jacobs

    6 jaar geleden
    kiekens allemaal, u ziet toch dat van Aert zich klaarmaakt voor de weg, de cros is bijzaak, we zullen binnen een maand wel zien als hij onder stoom komt,Roger Jacobs
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Als je deze reacties leest na wat we gisteren gezien hebben is het toch lachen geblazen ! Hoeveel er toch blijven geloven tegen beter weten in dan Van Aert een échte concurrent is van VDP ! VDP doet net wat hij wil en een koers zonder inzet mag VA dan eens winnen en meespelen ! Maar als het om de knikkers is dan is het weer VDP die VA onsterfelijk belachelijk maakt en telkens weer ! Het is overduidelijk dat die regenboogtrui een toevalstreffer was en dat VA het gewicht ervan niet kan dragen !
  • Joseph Sleeckx

    6 jaar geleden
    Vallen valt niet onder "pech" maar maakt de uit van de sport nl. stuurmanskunst. Ik denk wel dat VD Poel na enkele stuurfouten niet meer heeft aangedrongen vooral met het oog op Diegem. Toch wel een gedreven Van Aert gezien. Hoop dat hij dit niveau vasthoudt.
  • victor vandesande

    6 jaar geleden
    Pec voor VD Poel? Van Aert is ook gevallen....
  • Freddy De Wulf

    6 jaar geleden
    We zullen eens zien wie vanavond en maandag wint.