© Action Images via Reuters

Salah loodst Liverpool langs stug Leicester

Liverpool heeft op het nippertje de aansluiting met de top drie kunnen behouden in de Premier League. De Reds kwamen in eigen huis op achterstand tegen Leicester City, maar dankzij Egyptische ster Mohamed Salah werd het alsnog 2-1. Liverpool blijft zo vierde in het klassement.

svar

Tegen nummer acht Leicester zou winst geen vanzelfsprekendheid zijn. Dat werd al heel vroeg duidelijk op Anfield Road, want al na amper drie minuten stond de 0-1 op het bord. Jamie Vardy - wie anders? - bezorgde

The Foxes

zo een voorsprong die tot na de rust zou blijven staan. In de 52ste minuut tekende Mohamed Salah voor de gelijkmaker, een kwartier voor het einde zou de Egyptenaar met een tweede doelpunt de zege veiligstellen. Simon Mignolet werd gespaard voor de belangrijke wedstrijd tegen Burnley van overmorgen (maandag).