BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Stanciu heeft aanbod van Sparta Praag op zak: "Ik zou graag naar Tsjechië verhuizen"

AnderlechtDe oplossing komt mogelijk uit Tsjechië. Nicolae Stanciu (24) heeft een aanbod van Sparta Praag op zak en zou graag vertrekken bij Anderlecht.

33 reacties

  • dirk govaerts

    6 jaar geleden
    is een goede speler maar totaal verkeerd gebruikt . Zolang je trainers hebt die hun spelsysteem willen opleggen en spelers hebt die dat niet snappen/kunnen , blijf je aanmodderen . Daar zit het probleem bij rsca . En Coucke kan nu niks doen omdat hij dan 2 ploegen bevoordeeld . Leko deed het wel , de spelers op de juiste plaatsen zetten
  • Bert Callebert

    6 jaar geleden
    Die gaat daar helemaal ontploffen, let op mijn woorden.
  • didier de coster

    6 jaar geleden
    als ge nu ne keer van ne miskoop spreekt , awel , een schoolvoorbeeld , heb hem 70 keer naar doel weten trappen en misschien 5 keer tussen de palen , maar alé hij maakte één goal , das de prijs van 10 miljoen euro , hallo kroket , jawadde zeggen ze in gent
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Kansen genoeg gekregen? Hoeveel speelminuten heeft hij dit seizoen op de teller staan? Hij is tien keer beter dan Kums maar die heeft Hein volledig opgegeten.
  • Arthur Cnudde

    6 jaar geleden
    Wacht even, dat is die man van 10 miljoen euro die heden nog 10 euro waard is. Laat maar gaan. Wat een financieel verlies... en het zoveelste. Coucke zal straks werk hebben, maar ik vrees dat er niet veel gaat gebeuren op Anderlecht.