anp
Volledig scherm
© anp

Will Smith en Jada Pinkett Smith zijn 20 jaar getrouwd en dit is zijn huwelijksadvies

Gisteren vierden Will Smith en zijn echtgenote Jada Pinkett Smith hun twintigste huwelijksverjaardag. Dat vierde Will publiekelijk met een hele, hele mooie post op Instagram. In het onderschrift gaf hij ook meteen ook wat slim en bruikbaar huwelijksadvies mee.

2 reacties

  • Nadi Dima

    6 jaar geleden
    Een van de mooiste hollywood koppels
  • Johnny De Sutter

    6 jaar geleden
    Altijd gelezen dat dat een boze en jaloerse vrouw was.
  1. Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?
    Jobat

    Werken op een feestdag: hoeveel extra loon mag je verwachten?

    Een feestdag geeft recht op een betaalde vakantiedag, maar toch ligt het land niet plat: je kan nog steeds medische hulp krijgen, de politie staat paraat en ook op restaurant of café gaan behoort tot de mogelijkheden. Niet iedereen legt het werk dus neer. Mag jouw baas vragen om op een feestdag te werken, of kan hij/zij je daar zelfs toe verplichten? En krijg je dan een bijkomende financiële tegemoetkoming? Jobat.be zet je rechten en plichten op een rij nu mei - de maand met de meeste feestdagen - voor de deur staat.
  2. Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastilte terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”
    Play
    Showbits

    Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastil­te terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”

    In 2003 deed een piepjonge Hadise (38) auditie tijdens ‘Idool’ voor Nina De Man (48), 21 jaar later delen ze de jurytafel. “Ik was al geruime tijd aan het onderhandelen met tv-zenders, maar dit klopte gewoon”, vertelt Hadise. Met 14,7 miljoen volgers behoort ze tegenwoordig tot de grootste sterren van Turkije. “Mijn deelname aan het Songfestival heeft me naar daar geleid, maar ik kom hier nog veel. En graag”, vult ze aan. Nina leidt ondertussen een leven buiten de schijnwerpers. Wat precies? En hoe deze reünie aanvoelt voor de dames? Dat kom je te weten in een nieuwe Showbits.