AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump: "Sancties beginnen grote impact te hebben op Noord-Korea"

Noord-KoreaDe sancties die opgelegd werden aan Noord-Korea krijgen stilaan effect. Dat twitterde de Amerikaanse president Donald Trump vandaag, naar aanleiding van de toenaderingspoging van Pyongyang naar buur Seoel. 

11 reacties

  • Joery Goubert

    6 jaar geleden
    Wees tevreden met de VN. De dag dat ze zich niet meer moeien wordt het gevaarlijk. Wees daar maar zeker van. America heeft veel geld uit aan landen in het oosten. Daarvoor zijn ze dan wel goed. Als de veiligheid van onze buurlanden moet komen vrees ik het ergste. Ze kunnen het nunog niet aan met die vreemdelingen.
  • Hubert Peelman

    6 jaar geleden
    Domme Trump. De elite van NK leeft veel beter dan de gemiddelde Europeaan of Amerikaan. Het zijn steeds de verkeerden die de blunders van onbekwamen moeten uitzweten !
  • Alfons Verbist

    6 jaar geleden
    Fake News Trump! De mensen ginder dragen de gevolgen, niet Kim Jong. Anderzijds zijn er landen die de embargo's aan hun laars lappen en Noord-Korea op een andere manier bevoorraden. Hopelijk komt Kim niet met de vinger op de knop, want wat dan Trump...?
  • fer brion

    6 jaar geleden
    Die impact is zo groot dat stiekem olie geleverd wordt en Noord-Korea de grootste leverancier van raketonderdelen is. En waar haalt Kimmeke de grondstoffen om atoomwapens te maken? .De narcistische dwaas Trump is een geschenk voor de Opperste Leider die de hele wereld grandioos voor de gek houdt met zijn welles-nietes spelletjes.
  • diego gonzalez

    6 jaar geleden
    Amerika blijft maar ruzie maken met heel de wereld. Hoog tijd dat de hele wereld zich verenigt en Amerika eens op zijn plaats zet.