Deze foto van professor John Struthers en zijn vrouw Justina maakte heel wat los op sociale media.
Volledig scherm
Deze foto van professor John Struthers en zijn vrouw Justina maakte heel wat los op sociale media. © rv/Twitter @jjstruthersuk

Deze foto van een gemixt koppel maakt heel wat los

Een foto van een Schotse academicus en zijn Ghanese vrouw is viraal gegaan op sociale media en heeft het gesprek over interraciale relaties geopend. Wereldwijd delen gemixte koppels nu hun foto’s en ervaringen op sociale media.

19 reacties

  • Miek Van Nuffelen

    6 jaar geleden
    Ook ik heb een interraciale relatie met een schat van een man uit Nigeria ... maar de oordelen over dit soort relatie zijn de wereld nog niet uit. Ik ben al veel opgebotst over opmerkingen als ; die zijn toch niet te vertrouwen, of ze gebruiken je enkel voor documenten heel veel discriminatie errond wat ik heel spijtig vind want mijn man steunt me door dik en dun ook in moeilijke tijden en daarom hou echt van hem ...
  • Werner Wynakker

    6 jaar geleden
    Francis, hier denk ik dat het nog wel meevalt, in de VS hebben kinderen uit gemengde koppels het inderdaad zwaar omdat ze daar nu geen van de twee worden gezien. En Jintha, waarom worden niet moslims dan verplicht zich te bekeren als ze met hun liefde willen trouwen? Ooit al van eremoorden gehoord? Dus jammer genoeg staat religie de liefde wel in de weg.
  • Jack Dereder

    6 jaar geleden
    Franky, ik zou me nog geen zorgen maken over melkchocolade. Interraciale relaties zijn nog altijd maar een fractie van de relaties wereldwijd. Maar als je gelooft dat huidskleur het karakter of de cultuur van een persoon bepaalt, dan is het erg met je gesteld.Niet bepaald racistisch, wel dom.
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    zolang er geen godsdiensten mee gemoeid zijn is dit prachtig
  • Yves Gravia

    6 jaar geleden
    Super mooi