Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Huren of kopen?
Volledig scherm
Huren of kopen? © Sylwia Pietruszka via Unsplash

Wat vind jij: zo snel mogelijk kopen of eeuwig huren?

8 reacties

  • chantal bruyneel

    6 jaar geleden
    Der zitten er hier veel die nie weten wat je maar kan kopen wanneer je 650 euro afdokt per maand.Dan hebben we het over een lening van nog geen 100000 euro zonder de kosten en de volledige renovatie die nog moet gebeuren.Als alleenstaande is da onbegonnen werk want besef wel dat de doorsnee man maar rond de 1500 euro verdient en nie de bedragen dat ze hier in hln graag gebruiken van 3000 euro en meer.Ik brn ook weer gaan huren en geloof me er is een heeeel pak stress weggevallen.
  • carine francoys

    6 jaar geleden
    Voor je oude dag ben je toch beter af met een eigen huis als je met een pensioen nog huur moet betalen...
  • Cinderella Vanlotharing

    6 jaar geleden
    Iedereen zegt maar kopen want voor 650 euro huishuur leen je al een aardig bedrag, voor 100 000 euro betaal je ongeveer 650 euro af, wat koop je daar dan voor een schuur, een grotendeels te renoveren rijtjeshuis? En al die kosten die daar dan aan verbouwing bijkomen?? Probeer dat maar eens als alleenstaade voor elkaar te krijgen met een loon van 1200 euro netto..niet iedereen heeft een vet loon hoor.
  • Michel de Coorebyter

    6 jaar geleden
    Als je met je klein pensioentje nog eens huishuur moet betalen dan blijft er echt niet veel meer over om te leven.
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Met mijn inkomen van 1685 euro netto kan ik geen huis kopen , laat staan iets deftigs huren . Misschien een adellijk lifje zoeken ?