Steve Bannon noemt de ontmoeting van Trump jr met een Russische advocate "verraad".
Volledig scherm
Steve Bannon noemt de ontmoeting van Trump jr met een Russische advocate "verraad". © REUTERS

Vlammende ruzie tussen Trump en ex-adviseur Bannon: "Verraad, rotzooi, verstand verloren"

BuitenlandDe vroegere chef-strateeg van de Amerikaanse president Donald Trump, Steve Bannon, haalt zwaar uit naar de oudste zoon van de Republikeinse bewoner van het Witte Huis, Donald Trump jr (40). In een volgende week te verschijnen boek noemt Bannon een ontmoeting van deze laatste met een Russische advocate tijdens de verkiezingsstrijd van 2016 "verraad, onpatriottisch en rotzooi". Trump lijkt zelf volledig afstand te nemen van zijn ex-adviseur: "Hij heeft zijn verstand verloren," klinkt het.

37 reacties

  • Jozef Van Vaerenbergh

    6 jaar geleden
    De soap rond Trump blijft maar duren. De wereldpers is er als de kippen bij om al deze onzin mooi verpakt en gekleurd rond te bazuinen. Deze mensen beseffen nog altijd niet dat iedereen deze komedie al lang door heeft. Wordt zeker vervolgd....
  • Andre Perneel

    6 jaar geleden
    Bannon dient in het gevang te zitten voor schending van de privacy van de president en voor het laten uitbrengen van een boek die vol leugens en achterklep staat van trumphaters die toch rondlopen in het witte huis en niet vies zijn van zijn geld ! Schande .
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Dat de ontmoeting maar enkele minuten heeft geduurd en dat die advocate “geen informatie van waarde” heeft gegeven om Clinton in een slecht daglicht te stellen, wil ik graag geloven, maar dit bewijst wél dat de Trump-clan net om die reden de ontmoeting georganiseerd heeft. Dat het op niets is uitgedraaid omdat die advocate geen belastende informatie had over Clinton, pleit hen niet vrij, integendeel.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Het is allemaal de schuld van de Russen, zegt men. Zo een president heeft geen oppositie nodig; hij zorgt zelf voor heibel; hoe lang nog?
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    De rechtse Trump supporters sluiten hun ogen voor de frapatsen van Trump en willen de focus op Hillary. Tenslotte heeft Trump maar samen gewerkt met de Russen om Clinton in diskrediet te brengen en dmv van 'alternatieve feiten' de Amerikaanse verkiezingen te beïnvloeden terwijl Clinton officiële communicatie via een privé e-mail server heeft gestuurd. Rechtse oogkleppen zijn wel heel doeltreffend.