Rebekah Mercer en Steve Bannon.
Volledig scherm
Rebekah Mercer en Steve Bannon. © Reuters/RV

Steve Bannon gedumpt door grootste geldschieter

BuitenlandHet ziet ernaar uit dat Steve Bannon op zoek moet naar nieuwe vrienden met geld. De voormalige topadviseur van de Amerikaanse president Donald Trump en hoofd van de ultrarechtse nieuwssite Breitbart News is volgens de Amerikaanse krant The Washington Post de steun kwijt van miljardair Rebekah Mercer. Die laatste is ook een van de drie eigenaars van Breitbart News.

5 reacties

  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Diane, de cijfers van de NRA zijn online beschikbaar - een lijst die bijna uitsluitend bestaat uit Republikeinen. Dat de olielobby hem sponsort is ook overduidelijk.
  • yves Orlando

    6 jaar geleden
    Trump is the BEST
  • Karl Renier

    6 jaar geleden
    en vergeet Rupert Murdoch niet ( eigenaar van Fox News en vele kranten )
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Bannon slaat de nagel op de kop.Uitgeven dat boek. En voor Trump : de waarheid kwetst geweldig diep, hij zou moeten wegkwijnen van schaamte, de geklopte leugenaar
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    25 miljoen dollar geschonken aan de Trump-campagne? En Trump iedereen maar wijsmaken dat hij van niemand afhankelijk was en aan niemand gunsten verschuldigd was omdat hij zijn campagne uit eigen zak financierde! :( Dit verklaart in elk geval al waarom hij zo schatplichtig is aan de joodse lobby en aan Israël. En ik durf te wedden dat de wapen- en de olielobby hem ook fors gesteund hebben.