EPA
Volledig scherm
© EPA

Elise Mertens klopt Bouchard, Goffin snel voorbij Pospisil, maar toch speelt Duitsland finale van de Hopman Cup

Hopman CupDavid Goffin (ATP 7) en Elise Mertens (WTA 36) hebben in de Hopman Cup beiden hun enkelwedstrijd gewonnen tegen de Canadezen. Goffin zette Vasek Pospisil (ATP 108) aan de kant in twee sets met 6-2 en 6-4, Elise Mertens was met 6-4 en 6-4 de betere van Eugenie Bouchard (WTA 83). Helaas was dat wel niet voldoende om Duitsland uit de finale te houden. België is als tweede in zijn groep uitgeschakeld.

5 reacties

  • roger van roy

    6 jaar geleden
    Heb fantastische wedstrijden gezien van ons duo waarvan ik veel verwacht in Melbourne. Maar de verloren openingswedstrijd tegen Duitsland kon niet meer worden gecompenseerd omdat die ook alles wonnen. Geen getreur , het echte werk komt er nu aan.
  • henri sluyts

    6 jaar geleden
    Fred , de Zwitsers staan al in de finale .
  • Freddy Heynderickx

    6 jaar geleden
    Congrat Elise en David , hoop de finale te kunnen zien tussen jullie en Australië
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Mej Mertens kan inderdaad in top 10 komen mits de Williams zusters met pensioen gaan en alles heel sterk meezit maar ik denk eerder aan schommelen tussen 20 en 75 voor gaat hele carriere. Ook niet slecht
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Elise kan als ze zich volledig toelegt op tennis in de top-tien komen en misschien nog meer richting KIM,want zij heeft ook dat over mijn lijk mentaliteit in de wedstrijd en wetende dat talent op zich niet volstaat.