'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' cast.
Volledig scherm
'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' cast. © AFP

'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri': alles wat u moet weten over de grote Golden Globes-winnaar

Film'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' viel serieus in de prijzen tijdens de Golden Globes, maar veel Vlamingen zullen echter nog nooit van de prent gehoord hebben. Dit is alles wat u moet weten over deze Oscarfavoriet. 

0 reacties

  1. KIJK. ‘Baywatch’-actrice Nicole Eggert scheert hoofd kaal na kankerdiagnose: “Je bent nog altijd prachtig”
    Celebrities

    KIJK. ‘Baywatch’-actrice Nicole Eggert scheert hoofd kaal na kankerdia­gno­se: “Je bent nog altijd prachtig”

    De 52-jarige Nicole Eggert scheert haar hoofd kaal in een nieuwe video die ze op Instagram deelt. De actrice werd vooral bekend als Summer Quinn in de tv-serie ‘Baywatch’. Haar dochter staat haar bij wanneer ze de tondeuse in haar haren zet. Ondertussen komt er een stroom aan hartverwarmende reactie onder haar video. “You rock, mama!”, “Je bent een inspirerend iemand” en “Veel knuffels”, reageren enkele fans. Eggert werd in december 2023 gediagnosticeerd met borstkanker in stadium 2.
  2. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.