Robert Mueller (73), voormalig directeur van de FBI, werd in mei vorig jaar door Justitie als aanklager voor de zaak rond Russische inmenging bij de verkiezingen aangesteld.
Volledig scherm
Robert Mueller (73), voormalig directeur van de FBI, werd in mei vorig jaar door Justitie als aanklager voor de zaak rond Russische inmenging bij de verkiezingen aangesteld. © REUTERS

Speciale aanklager Mueller overweegt Trump als getuige te horen

De speciale aanklager in de VS die de bemoeienis van Rusland met de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2016 onderzoekt, bekijkt of hij president Trump zal oproepen. Robert Mueller bekijkt met zijn team van advocaten of zo'n onderhoud zin heeft.

3 reacties

  • Steve Warson

    6 jaar geleden
    Altijd prijs. Ofwel getuigt hij en dan is de minste onwaarheid of onregelmatigheid in zijn getuigenis nefast, ofwel weigert hij te getuigen en dan is impeachment bijna onafwendbaar. In beide gevallen......Bingo.
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Mueller bekijkt met zijn team van advocaten of zo’n onderhoud zin heeft": ik vrees ervoor: als er al iets samenhangends uit komt, zullen het toch leugens zijn, of hij nu wel of niet onder ede staat.
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Eens kijken hoe de Trumpies die in de ontkenningsfase zitten dit gaan oplossen: fake news roepen of over Clinton beginnen...