Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Agbo komt er met voorwaardelijke schorsing van af voor middelvinger

StandardDe Geschillencommissie van de KBVB heeft Standard-speler Uche Agbo voor zijn gedrag na de uitsluiting in de competitiewedstrijd in Kortrijk (2-1) gestraft met één speeldag voorwaardelijke schorsing en een boete van 400 euro. Agbo moet zo geen extra wedstrijd aan de kant zitten, waardoor hij tegen Zulte Waregem (23/01) wel speelgerechtigd is. Door zijn tweede gele kaart in Kortrijk was hij automatisch geschorst voor de thuiswedstrijd tegen Eupen (20/01).

7 reacties

  • bernard dumont

    6 jaar geleden
    eerlijkheid is geschied, les wallons c'est du kaka, zijn dat geen racistische gezangen misschien??????? tis waar was het vergeten, de Vlamingen kennen geen frans meer, moet nu alles in het Engels zijn.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Had meer mogen krijgen die prutser !
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Als dit geen discriminatie is
  • Jempi Trippaers

    6 jaar geleden
    Ongelooflijke uitspraak. Vanaf nu kunnen ALLE spelers ongestraft hun middenvinger aan het publiek laten zien.. gedurende de hele wedstrijd.. Afschaffen die beroemde geschillencommissie !!!!!!
  • marc Deglin

    6 jaar geleden
    als racisme steeds wordt gebruikt als reden om onbeleefd en onrespectvol te zijn .......? deze mensen horen professioneel te zijn. het zijn eigenlijk grote ( kleine) verwende kinderen.