Michael Douglas
Volledig scherm
Michael Douglas © EPA

Michael Douglas wordt beschuldigd van ongepast seksueel gedrag en komt daar zélf mee naar buiten

CelebritiesMichael Douglas heeft zelf bekendgemaakt dat hij wordt beschuldigd van ongepast seksueel gedrag. De acteur ontkent de aantijging, en wil naar eigen zeggen zijn kant van het verhaal naar buiten brengen voordat de beschuldiging wordt gepubliceerd.

30 reacties

  • willy zachel

    6 jaar geleden
    32 jaar geleden ? weet u nog wat u 32 jaar geleden allemaal juist gezegd heeft in gesprekken ?
  • pol Van den Berghe

    6 jaar geleden
    ooit zij een vrouw tegen mij denk je dat wij ook niet naar het kruis van de mannen kijken en dan onder elkaar roddelen. ik heb nog nooit de behoefte gevoeld om spontaan voor een vrouw te masturberen maar ik ben dan ook abnormaal waarschijnlijk
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Net zoals Bart De Pauw komt hij er zelf mee. De vraag is, zijn de beschuldigingen écht of gewoon een soort fake news om een cultstatus te krijgen?
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    Luciano, dat heeft helemaal niks met lesbische tantes te maken, die kunnen hun mannetje staan. Maar met heel wat anders. Deneuve en andere vrouwen hebben er gepast op gereageerd, en een kat, een kat genoemd.
  • Bram De Clerck

    6 jaar geleden
    32 jaar geleden? Daar kunt ge u niet tegen verdedigen niemand die zich daar nog iets zinnig van herinnerd bovendien wel een heel ander tijdsgeest toen he...