Infodag ‘Tocht naar Compostela’

Droom je ervan naar Santiago de Compostela te stappen of te fietsen? Het Vlaams Compostelagenootschap wil je graag in die onderneming bijstaan. Het genootschap houdt daarvoor een infovergadering op zaterdag 20 januari in het stadhuis van Genk.

Luc Weyens

Je krijgt er antwoord op vragen als deze. Waarom vertrekken elk jaar zoveel pelgrims naar Santiago de Compostela? Wat is dat meer dan een stevige stap- of fietstocht? Een avontuur? Een spirituele tocht? Een reis langs kunst en historie? Alleen? Tochtgenoten? Van waar vertrekken? Langs welke weg? Hoe zal ik een bed vinden onderweg? Rugzak? Kledij? Uitrusting? Hoe geraak ik (en mijn fiets?) terug naar huis? Waar vind ik een goeie gids? En een stempelboekje? Hoeveel zal me dat kosten? Hoe bereid ik mij voor? En het thuisfront?De infodag in het stadhuis van Genk vangt aan om 10 uur met de registratie. Er wordt een presentatie gegeven en een ervaren pelgrim vertelt. Voor de lunch mag je zelf een pakket meebrengen. Drank is ter plaatse te koop.

Liefst inschrijven voor 15 januari, per mail op afdelinglimburg@compostelagenootschap.be, telefonisch op 0497 59 13 48 of per brief aan Egfried Grauls, Nieuwstraat 42 te 3600 GenkTe vermelden: naam, voornaam, adres en ‘stapper’ of ‘fietser’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer