Sommelier Joachim Boudens en chefkok Gert De Mangeleer
Volledig scherm
Sommelier Joachim Boudens en chefkok Gert De Mangeleer © Joost De Bock

Driesterrenrestaurant Hertog Jan doet eind dit jaar de boeken toe: "Stoppen op hoogtepunt"

Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Dat meldt het duo vandaag.

29 reacties

  • Mike Vanderkerken

    6 jaar geleden
    Zalig eten en ontstressen met een perfecte bediening. Beter geen commentaar geven als je er nog niet geweest bent. Op dit niveau zijn de prijzen aanvaardbaar gezien de service en kwaliteit. Dit is een gastronomisch verlies voor Vlaanderen. Ik wens hen in ieder geval het allerbeste in hun verdere ondernemingen.
  • Jan Corneel

    6 jaar geleden
    In een ander artikel verklaart hij dat de verbouwing en investering van 4 miljoen op vier jaar is afbetaald...Dus heeft iedereen er toch zeker teveel betaald voor wat ze effectief eten hebben gekregen.
  • Jasper Verbeke

    6 jaar geleden
    Waaom aan zo'n project beginnen om het zo vlug te stoppen? Ze hebben langer verbouwd en tijd gestoken in opstart dan dat ze open zijn geweest. Nu ja het is hun keuze, veel respect voor wat ze allemaal hebben bereikt en voor wat ze ongetwijfeld nog zullen bereiken. Zo zullen ze alvast geen sleur hebben in hun leven...
  • ETIENNE BOECKX

    6 jaar geleden
    Ze zullen aan mij gene Frank ( sorry euro ) verdienen ! Van snobisme gesproken !
  • jan van dessel

    6 jaar geleden
    Goede publiciteitsstunt door 1 jaar op voorhand aan te kondigen dat het restaurant zal sluiten, is hij verzekerd dat zijn restaurant op korte tijd voor het ganse jaar zal volgeboekt zijn. Hier is over nagedacht.