© Facebook Mary Hall

“Open dit vóór je huwelijksdag”, stond op het pakje geschreven dat ze weken voor haar huwelijk ontving. Wat volgde, was kippenvel

Op 20 januari zal de Amerikaanse Mary als alles meezit trouwen met haar verloofde Chuck. De aanstaande bruid was dan ook stomverbaasd toen ze begin januari al een mysterieus cadeautje in de brievenbus ontving. “Open dit voor je huwelijksdag”, stond erop geschreven. Wat volgde, was kippenvel.

ehu

In het postpakket dat aan Mary Hall en Chuck Neese was gericht, zat een brief met een verrassende boodschap. “Beste Chuck en Mary”, stond er geschreven. “Proficiat met jullie aanstaande huwelijk!”

“Jullie kennen ons niet, maar we hebben jullie namen gevonden door op Google te zoeken naar ‘Chuck en Mary verlovingsaankondiging’. Jullie stonden bovenaan bij de resultaten die zouden trouwen in 2018. We hebben onze detectiveskills op jullie huwelijkslijst losgelaten en vonden zo het adres waarnaar we dit pakje konden sturen.”

“We hopen dat jullie deze twee gegraveerde champagneglazen willen aanvaarden. De glazen waren ooit van onze inmiddels overleden ouders, Chuck en Mary Felker, uit La Cross, in Wisconsin. Ze waren onze dierbare ouders, van zeven kinderen. Ons gezin was zo blij om hen als ouders te hebben. Uiteindelijk waren ze 62 jaar gelukkig getrouwd. Chuck (Charles) en Mary Felker vormden de fundamenten van onze gemeenschap en waren erg, erg geliefde mensen. Het liefst van al dansten ze samen; ze hebben zelfs nog jarenlang lessen stijldans gegeven.”

(lees verder onder de brief)

© Facebook Mary Hall

“Onze familie wil jullie graag een gezegend huwelijk wensen. Als je ooit de kans hebt om te dansen op hun favoriete liedje: dat was Moon River, van Henry Mancini. De Mississippi draagt zoveel fantastische herinneringen mee van zomers waarin we vaarden, speelden in de duinen en waterskieden met de hele familie.”

“Beste wensen van de familie Elker: Marcia, mark, Mike, Marian, Monica, Marty en Meg (ook wel de Zeven M’en genoemd).”

© Facebook Mary Hall

Mary en Chuck, zelf woonachtig in de staat Indiana, konden hun ogen niet geloven. “Toen Chuck deze brief voorlas, kreeg ik kippenvel”, aldus de aanstaande bruid. “Ik kan niet wachten om hen een foto te sturen met de glazen van hun ouders.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer