Zo nam laatste ‘Sorry voor Alles’ Kamal in het ootje

Het was alweer de laatste aflevering van ‘Sorry voor Alles’, maar voor Kamal haalden de programmamakers nog eens alles uit de kast. Verdachte bananen, een kidnapping, tv-werpen en een scheepswrak: de jonge vader werd serieus op de proef gesteld.

adb

Het team van Sorry voor alles wilde Kamal eerst beter leren kennen. Daarom testten ze enkele eigenschappen op een gewone dag in de supermarkt.

‘Defenestratie’ is een woord waar weinigen van hebben gehoord. Toch kwam Kamal er tijdens zijn loopsessie veelvuldig mee in contact.

Kamal en zijn vriend werden opgeroepen om te komen kijken naar hun wagen. Daar was een verdachte straling opgepikt. Zijn twee bananen hadden er iets mee te maken.

Met Kobe Ilsen op stap, een contract tekenen bij FC Barcelona of spelen in een vol Sportpaleis. Wat zijn zoon heeft meegemaakt, kan Kamal amper geloven.

Zonder dat Kamal het besefte, hebben hij en een andere stoere papa het wereldrecord ‘tv uit een raam gooien’ gebroken. Het was een hevige strijd.

Wanneer een vrouw aan Kamal vraagt of hij even wil helpen om een doos naar haar wagen te dragen, wordt zijn goedheid op de proef gesteld.

Wanneer Kamal plots een telefoontje krijgt, kan hij zijn oren niet geloven. Op de bodem van de Noordzee zou een scheepswrak van zijn voorouders zijn gevonden. Maar is het wel waar?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer