Henk Deleu
Volledig scherm
© Henk Deleu

Drie maanden met uitstel voor uitbaatster kinderhotel Cococinelle die 21 kindjes sloeg en mishandelde

De uitbaatster van het Waregemse Kinderhotel Cococinelle is vandaag door de Kortrijkse strafrechter veroordeeld tot drie maanden met uitstel en een boete van 300 euro. Ze sloeg en mishandelde er 21 kindjes.

59 reacties

  • Rie Piron

    6 jaar geleden
    T is echt onverwoordelijk. Dat zulk monster met zo een lichte straf ervanaf komt. T is brugge weer zeker? Echt e gouteant. Tegenwoordig zijn de slachtoffers de benadeelden en krijgen de misdadigers, leugenaars, bedriegers, er een beloning bovenop. Kloteland en klotegerecht hier
  • Victor OOMS

    6 jaar geleden
    Er zal zeker geen kind van deze rechter tussen zitten.Hoe is het toch mogelijk dat hij zo een vonnis durft uitspreken.En wij moeten vertrouwen hebben in zo een gerecht.
  • Gerrit Mangé

    6 jaar geleden
    Straffen zijn niet meer van deze tijd,volgens de rechter. Vroeger hadden jongeren respect voor ouderen, en werd er geluisterd wanneer ouders iets opmerkten. Nu mag je nog geen klets meer op de poep geven of er volgt een klacht, laat die kinderen toch hun goesting doen. En dan verschieten dat je met de jeugd van tegenwoordig niets meer kan aanvangen en dat ze niet meer luisteren.
  • Ingrid De Vriendt

    6 jaar geleden
    Schandalig, zo'n lage straf!
  • Vanderstraeten Bernard

    6 jaar geleden
    Doe dit als man en ge zit voor de rest van u leven binnen.