Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Niet zeker dat 'kopman' Tom Meeuws sp.a-lijsttrekker wordt in Antwerpen: "Ik geef grif toe dat ik fouten heb gemaakt"

Het is niet zeker dat de in opspraak gekomen Tom Meeuws bij de gemeenteraadsverkiezingen in oktober lijsttrekker van sp.a in Antwerpen wordt. "Daar is nog niets over beslist", zegt Meeuws zelf. En over mogelijk financieel gesjoemel als directeur bij De Lijn in Antwerpen zegt hij dat hij "grif toegeeft" dat hij fouten heeft gemaakt.

143 reacties

  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Zet toch Monica De Coninck op de 1ste plaats,zij is bekwaam ,komt goed over en zij zal zeker veel meer stemmen halen dan velen op andere lijsten .Grote dame .
  • Anne Marie De Keersmaecker

    6 jaar geleden
    tis gemakkelijk om dan de lijn van alles de schuld te geven, ik hoop dat zijn spiegel barst als hij zichzelf erin bekijkt en hij ziet wie hij eigenlijk is
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    En de grote schandalen moeten nog uitkomen, en het is al geweten dat het niet bij de socialisten zal zijn dat de bom gaat ontploffen.
  • Diane Van Riet

    6 jaar geleden
    Zijn onkunde bij De Lijn was dat hij zich niet aan de procedures hield om facturen boven een bepaald bedrag goed te keuren en daarom liet hij die facturen opsplitsen in meerdere facturen met kleinere bedragen. Op televisie kwam hij dan verkondigen dat die leveranciers daar zelf om gevraagd hadden.... whaaaahhhhhhh wat een leugenaar!
  • Werner Cerisier

    6 jaar geleden
    En dan nu de mop van "de cola zero".