Kyle Stephens deed gisteren in een muisstille rechtszaal haar trieste verhaal, rechts gewezen teamarts Larry Nassar.
Volledig scherm
Kyle Stephens deed gisteren in een muisstille rechtszaal haar trieste verhaal, rechts gewezen teamarts Larry Nassar. © photonews

Misbruikte turnster levert schrijnende getuigenis tegen teamarts: "Mijn vader geloofde mij eerst niet. Toen hij besefte dat ik de waarheid sprak, pleegde hij zelfmoord"

TurnenDe getuigenissen tegen Larry Nassar, voormalig arts van het Amerikaanse turnteam, worden met de dag schrijnender. Eén van de slachtoffers van Nassar, die tientallen jonge turnsters jarenlang seksueel misbruikte, beschuldigt de arts ervan verantwoordelijk te zijn voor de zelfmoord van haar vader.

19 reacties

  • Jolien Aerbeydt

    6 jaar geleden
    Gewoon traag dood kloppen, dat soort mensen. Waarom belastingen betalen om dat monster eten te geven?
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Nee jongen,mijnheer pastoor doet zoiets niet,schaam je om zoiets over mijnheer pastoor te zeggen.
  • Peter Dehon

    6 jaar geleden
    Bachir,ik respekteer echt je mening maar dit heeft niks met geloof te maken maar alles met kriminele verdorven en zieke geesten.En die lopen er over heel de ze aardkloot rond.Wit,zwart of rood Christen Islamiet of Jood.
  • Johan Goris

    6 jaar geleden
    Ook hier weer de vraag; bescherm onze maatschappij beter tegen deze schurken. Actieve screening en daadwerkelijke bescherming van de klokkenluiders. En wie deze klokkenluiders in gevaar brengt of straft, zou ook streng gestraft moeten worden.
  • Jos Van Den Broeck

    6 jaar geleden
    Waarom mag dien drol wel herkenbaar in de krant en de verkrachters van hier niet?!