Veronique De Kock
Volledig scherm
Veronique De Kock © Instagram

Véronique De Kock krijgt kritiek voor foto achter stuur: "Niet oké dit!"

ShowbizzNa Natalia in november plaatste nu ook Véronique De Kock een foto op Instagram waarin ze achter het stuur zit. Net als Natalia toen, krijgt de ex-miss heel wat kritiek op het gsm'en tijdens het rijden.

99 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Ivan Hessels ,trouwens wist je dat in een Mercedes X-klasse een motor ligt van de Nissan Navara,X- klasse is ook een facke Mercedes tussen haakjes ,kijk naar de wagens ,quasi zelfde bouw met dat verschil ,de facke Mercedes kost je minstens 15000€ meer.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Pier Boogs ,de wagen heeft er niks mee te maken klopt,maar eerlijk ,ze kan foto nemen 2 cm hoger en je ziet Porsche embleem niet,maar laat nu juist het doel v de foto zijn en als je dan je komt aanstellen,doe het dan niet waar kenners weten dat ze met een VW diesel rondrijd gezien de 1200 toeren bij die snelheid, want dan kom je gewoon een beetje aanstellen en belachelijk maken met een Porsche die er geen is a la ,ik wil wel maar kan niet.Gsm gebruik achter stuur kan gewoon niet.
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    Mooie auto zou ze die met haar handen verdiend hebben...!!!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Ivan Hessels,heb het niet over "oude" Mercedessen ,de 2.1 l waar je van spreekt is al lang niet meer,sinds ze bij Mercedes in lager segment de motoren dwars ge-plaatst hebben en met voorviel aandrijving zijn de Renault blokken erin gekomen,je moet al een E klasse kopen om nog met Mercedes rond te rijden waar Mercedes op staat, staan pronken ,rij met Mercedes waar geen Mercedes inzit doet alleen pijn in je geldbeugel en ben je beter met aankoop van Renault Megan.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Kamiel Kafka en anderen wat heeft haar auto hier mee te maken uit jullie reactie blijkt niks anders als jaloersheid het druipt er af. Ook ik moet De Kock niet maar ook ik ge ruik de gsm al eens achter het stuur en zij die hier op dit forum de heilige komen uithangen zijn leugenaars en jaloerse mensen. En ja ik heb het gisteren nog gedaan en ik ben geen BV.