Uscko (archieffoto)
Volledig scherm
Uscko (archieffoto) © Photo News

Uscko mag naar huis: baasje heeft infrastructuurswerken volledig uitgevoerd

Burgemeester van Beringen Maurice Webers (sp.a) heeft vandaag besloten om de bewaringsmaatregel van de jonge Mechelse herder Uscko op te heffen. De hond werd, na het incident op de speelplaats van de basisschool De Buiteling in deelgemeente Paal, bij een bevriende hondenkweker geplaatst. Uscko brak uit zijn hok en verwondde op vrijdag 15 december 2017 in totaal twaalf kinderen.

44 reacties

  • Mark Verlot

    6 jaar geleden
    Meneer Dedokker, als je niet weet waarover je spreekt is het beter te zwijgen aub.
  • krindl

    6 jaar geleden
    eindelijk goed nieuws !! hopelijk een niet-doorzichtige afsluiting kant school zodat die gillende en krijsende kinderen geen dingen kunnen gooien naar die hond of hem ophitsen…n tip voor de eigenaar : laat hem enkel in de tuin na schooltijd, uw hond zal kalm en minder angstig zijn
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    ben blij dat dit goed afgelopen is, zowel voor de kinderen als voor de hond.... zou het zo erg gevonden hebben moest hij geen kans gekregen hebben.
  • vital henkens

    6 jaar geleden
    Dierenhaters? Je moet maar eens aan de hand hebben dat je kind door een hond gebeten is! Er zijn mensen die geen hond mogen hebben, omdat ze niet bekwaam zijn om met een dier weten om te gaan. Daarom heb ik géén hond.
  • Els Draeck

    6 jaar geleden
    Geweldig nieuws !!