© rr

Ook Astrid Coppens bokst, maar liefst niet tegen Natalia

VTM heeft ook Astrid Coppens kunnen overtuigen om een andere BV in elkaar te rammen voor het programma Boxing Stars. Met de 34-jarige Holly- woodvrouw is de lijst nu compleet.

tdl

Haar kledinglijn Astrid Black Label Sportswear is deels geïnspireerd op de bokssport en ze trok wel eens een handschoen aan bij wijze van cardio-training, maar verder heeft Astrid Coppens – in een vorig leven Astrid Bryan – weinig boksballen van dichtbij gezien.

De realityster weet wat haar sterktes en zwaktes zijn: “Ik heb een groot doorzettingsvermogen en ga proberen er echt voor te vechten, maar ik zit op dit moment nog in Los Angeles. Ik heb geen coach om mee te trainen en heb een maand minder de tijd om me voor te bereiden.”

“Ik volg hier wel wat lessen in groep. Begin februari ben ik terug in België en ga ik dagelijks trainen. Dat wordt zwaar, want ik ben helemaal niet sportief. Ik weet nog niet tegen wie ik ga boksen. Liever niet tegen Natalia. Zij is heel sterk en bovendien een goede vriendin.” Natalia zit wellicht in een andere gewichtsklasse dan pluimgewicht Astrid Coppens. Bij de vrouwen doen ook Eline De Munck mee, Hilde De Baerdemaeker, Stéphanie De Roover (mevrouw Meus), Bieke Ilegems, Laura Tesoro en Marie Verhulst.

Bij de mannen boksen Siegfried De Doncker, Hans Van Alphen, Bill Barberis, Erik Goossens, Oscar Willems, Kamal Kharmach, Andy Peelman van De Buurtpolitie en Faroek Özgünes. Boxing Stars is dit voorjaar te zien op VTM.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER