© YouTube

Katy Perry in tranen tijdens talkshow

De Amerikaanse zangeres Katy Perry kon haar tranen niet bedwingen toen ze in de talkshow van Ellen DeGeneres oog in oog stond met een fan die het slachtoffer werd van een aanslag. De 31-jarige Tony was een van de velen die aan het feesten was in homoclub Pulse in Orlando toen er op 12 juni werd geschoten.

vwh

Tony werd op de bewuste avond geraakt door vier kogels en verloor een van zijn beste vrienden. In ‘The Ellen Show’ zei hij dat er een wekenlange revalidatie volgde en dat muziek van Katy Perry, vooral het nummer ‘Rise’, daarbij een enorme steun was. “Zou je Katy graag ontmoeten?”, vraagt de presentatrice nadat hij zijn verhaal heeft gedaan. De man kijkt verbaasd op, maar heeft geen tijd om meer vragen te stellen. Op dat moment komt zijn idool immers tevoorschijn en wandelt ze recht naar de man om hem te trakteren op een dikke knuffel.

Tijdens het innige moment tussen de zangeres en haar fan, huilen ze allebei. “Katy wilde erbij zijn toen ze je verhaal hoorde, maar ze zei me dat ze haar tranen niet zou kunnen bedwingen”, zei Degeneres aan Tony. “Neen, ik vouwde mijn zakdoek op en stak hem in mijn mouw zoals oude dametjes doen”, zei Perry. Ze voegde eraan toe dat ze blij is dat ze zo’n inspiratiebron was toen haar fan door een ontzettend moeilijke periode ging.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer