Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon.
Volledig scherm
Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon. © Photo News

Intern onderzoek naar lek over politieactie Maximiliaanpark: "Onaanvaardbaar"

De politie is een intern onderzoek gestart om te achterhalen wie de informatie over een geplande politieactie, gisteravond in het Maximiliaanpark, gelekt heeft. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) vanavond gezegd in Terzake

135 reacties

  • Richard Kerkhofs

    6 jaar geleden
    Vooruit! Het is alvast niet meer exponentieel, er is al geen aanzuigeffect meer. Het zijn maar woordjes. Het is maar wat haat zaaien, een beetje de boel om zeep helpen. N-VA leeft van de onrust die ze zelf cultiveert. Vorige zomer gaf binnenlandminister Jan Jambon (N-VA) in het parlement toe dat huiszoekingen die niet legaal waren al gebeurden. Gans het parlement en grondwetspecialisten, hebben dat veroordeeld! Er stond maar weinig in het nieuws hierover.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    't Ja Luc Moreels bij de vtm mogen de die van de nva zelf hun vragen opstellen en dan wordt er meteen bijgezegd hoe de nieuwslezer moet reageren . In regeringskringen is geweten dat nva het lek bewust organiseerde maar dan gaan onderzoeken wie ? Is dat niet een klein beteke onnozel ?
  • Luc Moreels

    6 jaar geleden
    In Terzake ging La Cools ook weer in de aanval. In welke pipo-samenleving leven wij? De wet is de wet. Veel strenger optreden tegen het linkse front.
  • ronny cuypers

    6 jaar geleden
    Organisaties die leven van subsidies werken de overheid tegen. Subsidies stopzetten dus.
  • Pierre Van den Wijngaert

    6 jaar geleden
    Toch slim van Jambon na de onaanvaardbare lekken de controles ergens anders te houden,waarom is het voor sommigen zo moeilijk de wetten te aanvaarden?? Er moet toch ook verstand zitten bij die mensen,al lijkt dat bij sommige media ook ver te zoeken