BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Trainersmissie nummer 17 voor Dennis van Wijk, niet vies van een crisisopdracht (met wisselend succes)

Jupiler Pro LeagueKV Mechelen heeft niet lang gedraald: met Dennis van Wijk haalt de club een trainer in huis die het klappen van de zweep kent in crisissituaties of specifieke (kortstondige) missies moet trachten waar te maken. In het geval van KV Mechelen is dat het behoud. 

6 reacties

  • jean straetman

    6 jaar geleden
    Ze zouden daar beter eerst het bestuur opkuisen , om te beginnen de man van de scouting v.d. velde wat heeft die al niet uitgestoken dat op niks en trekt . In deze ploeg zitten zeker 4 toeristen die niet kunnen volgen erg heel erg .
  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Dan hadden ze beter Ferrera gehouden. Van Wijk is overal buitengevlogen na een paar maanden! Bij den Antwerp had hij een ploeg die kampioen kon spelen maar hij bakte er niets van!
  • Dirk jansens

    6 jaar geleden
    De sterkte van malinwa door de jaren heen waren de opkomende backs,Asare -Bjelica kosanovic -obradovic -Chen..nu hebben we Cobbaut die als een miniem verdedigt.De knul heeft talent maar is gewoon te snel voor de leeuwen gegooid.8 spelers aantrekken maar geen vervanging voor de naar club vertrokken tomacek,onvoorstelbaar geklungel van het bestuur.
  • Rudy De bakker

    6 jaar geleden
    Kv zou beter die mensen ontslaan die verantwoordelijk zijn voor hun flop transfers. Dat is steeds kv zijn probleem. Altijd bijna onbekende of bankzitters binnenhalen. Natuurlijk dat is veel goedkoper !!
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    als de Euro's maar binnen blijven komen, ik kan hem geen ongelijk geven , pakken wat je pakken kan ( onze Politici doen het zelfde ) alleen die hebben geen talent