Hoofd van het Hoog Onderhandelingscomité Nasr al-Hariri.
Volledig scherm
Hoofd van het Hoog Onderhandelingscomité Nasr al-Hariri. © REUTERS

Syrische oppositie gaat vredesgesprekken in Sotsji boycotten

BuitenlandHet Hoog Onderhandelingscomité (HNC) van de Syrische oppositie heeft vanochtend verklaard dat het de vredesgesprekken in het Russische vakantieoord Sotsji volgende week zal boycotten. Dat maakte het HNC via Twitter bekend.

7 reacties

  • George P Martou

    6 jaar geleden
    natuurlijk zullen ze die gesprekken boycotten, altijd al gedaan want zo bevolen door de usa. Totale vernietiging van Assad (dus Syrië want dat zal niet lukken) willen ze ! waarom ? usa wil totale kontrole en winst uit Syrië ! dat gunnen ze de Russen niet natuurlijk, idem Iran, idem overal waar usa de oorlog gaat voeren ! overheersing ! isis was een wapen van usa tegen Assad !!!!
  • Daan Roos

    6 jaar geleden
    Hetzelfde als bekennen dat ze niet meer relevant zijn.
  • Clement Asselman

    6 jaar geleden
    Rusland, de VS, Turkije, Iran en alle andere staten, buiten Syrie, buiten! Enkel Syrische partijen toelaten op de gesprekken. Alleen dat geeft een eerlijk gesprek met oog op de Syrische belangen!
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Syrische oppositie? Na de massavernietingswapens van Saddam, de buitenlandse interventie georganiseerd door de VS en Saoudi-Arabië voorstellen als burgeropstand. Maar fake news? ohoh nee, dan doen alleen de populisten.
  • Polyvalent

    6 jaar geleden
    Gestelde lichamen met oer ego's en super lange tenen. Een bende bekvechtende kleine kinderen heeft er niets aan...